Opbouw en duur coachingstraject

Een gemiddeld traject voor individuele coaching bestaat uit een intake van één uur en daaropvolgend drie tot maximaal tien gesprekken. De voortgang bepaalt de uiteindelijke duur van het traject en dus ook de prijs van het traject. 

 

De intake

De cliënt formuleert in de intake diens doel. De coach begeleidt de cliënt in het formuleren van dat doel en het formuleren van hetgeen nodig is om het doel te bereiken.

 

Het vervolg van het traject

Na het tweede gesprek (dat is na de intake en het eerste daaropvolgende gesprek) kijken we terug en vooruit. Hoe ver is de cliënt in het behalen van het doel en wat is er nog nodig om het doel te bereiken?

Op basis van dit gesprek wordt in overleg een schatting gemaakt van het benodigde aantal vervolggesprekken. Een aanscherping van het doel kan mogelijk aan de orde zijn.

 

De gesprekken zijn minimaal een uur en maximaal twee uur. In overleg is het mogelijk hierover andere afspraken te maken.

 

Vragen? Vul het contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

 

Waar?

Locatie

Gesprekken voor particulieren zijn in een van de locaties van het Coachhuis in Utrecht, of in de omgeving van Utrecht. In overleg zoeken we de meest geschikte plek. 

 

In geval de gesprekken op locatie van de opdrachtgever plaatsvinden, worden reiskosten in rekening gebracht.